ONS BEDRIJF

De firma Eurowaste N.V. is een erkend handelaar en makelaar van chemisch en industrieel afval, daarbij behoort Eurowaste tot de belangrijkste spelers in Europa.

 

Naast de verwerking en het transport van chemisch afval verzorgen wij eveneens de volledige administratieve afwikkeling die hiermee gepaard gaat.

 

Eurowaste N.V. beschikt over een uitgebreid netwerk van afvalverwerkingscentra en laboratoria, en onderhoudt goede relaties met diverse overheden. We begeleiden onze klanten doorheen het kluwen van de afvalwetgeving die van toepassing is in Vlaanderen, Brussel, Walloniƫ en Europa en trachten steeds de beste oplossing te vinden op het vlak van recyclage, verwerking en transport.

Scroll down

ACTIVITEITEN

Na een grondige evaluatie van de specifieke afvalstromen, zoekt Eurowaste N.V. naar de meest geschikte toepassing voor de betreffende stromen, rekening houdend met de wens van de klant. Eurowaste N.V. neemt tevens de verantwoordelijkheid voor alle logistieke procedures, inzake transport van afvalstoffen van producent naar verwerker.

 

GRENSOVERSCHRIJDEND AFVALTRANSPORT

 

Bij grensoverschrijdend afvaltransport, worden de nodige procedures opgestart naar de betrokken overheden toe, waarbij verzekerd wordt dat elk transport, in overeenstemming met de EVOA-richtlijn (Europese Verordening voor het Overbrengen van Afval), plaatsvindt.

De volgende illustratie geeft een beeld van het proces.

ACTIVITEITEN

WIE WE ZIJN

B

webdesign //

HOMEMADE PRODUCTIONS

graphic design //

SEAL NINE